“İnsanlar hala yarını göremiyor”

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarını sürdürüyor.

SİYASET 28.03.2024 16:12:00 0
“İnsanlar hala yarını göremiyor”

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

İskenderun/SES

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarını sürdürüyor. Gültepe, Esentepe, Yıldırımtepe, Dumlupınar ve Meydan mahallelerinde düzenlenen toplantılarda konuşan Ceylan, "Yerinde dönüşüm yapılacak mahalleler var. Biz, hakkıyla hukukunda bu imar sorunlarını hiç bir vatandaşın mutsuz olmayacağı şekilde yapacağız. Söz veriyorum, herkesin kaygısı başını sokacak evi, çocuğuna bırakacak bir ev ve biz bu yuvada çocuklarıyla huzurlu oturacak şekilde dönüşüm yapacağız. Göreceksiniz. Nazmi Ceylan sözünde duracak" dedi.

Depremin bölgede çok sayıda kişiyi mağdur ettiğini anlatan Ceylan, "Bir yılı geçti hala insanlar yarını göremiyor. Hala evi yok, hala enkaz görüntüsünü içerisinde yaşıyor. Üzülüyorum ama söz veriyorum; başkan olduğumda bu sorunu çözeceğim. Bunun için en profesyonel ekipler bizde. Biz binlerce ev ve işyeri yaptık. Çok şükür bir tane patlayan duvar yok. Bu imar benim şahsi meselemdir. Şov yapmaya gerek yok. İskenderun mahalleleri imar icraatı istiyor ve benim uzmanlık alanım bu" açıklamasını yaptı.

 

"Daha iyi hale getirmek için" oy istedi

İskenderun'u daha İYİ hale getirmek için oylara talip olduğunu belirterek, halka seslenen İYİ Parti adayı Ceylan, "Tek amacımız İskenderun'a hakkettiği hizmetleri vermek ve özellikle depremden sonra bir çok durumda geri kaldığımızı görmek, benim İskenderun'u yeniden inşaa etmek, adına belediye başkanlığı için bu yola çıkmama en önemli sebep oldu. Bir ülkeye, şehre partiler değil kişiler hizmet eder. Ben de size hizmet etme amacıyla aday oldum. Siyaseti hiç bir hırs, makam sevdası veya farklı planları gerçekleştirmek için yapmadım bundan sonra da böyle devam edecektir. Tek gayemiz; tertemiz ekibimizle yapılmayanları yapmak, İskenderun'u şık bir kent yapmak ve mutlu bireyler oluşturmaktır. Seçim sürecinde tüm engellemelere rağmen fedakarca, cefakarca yanımda olan herkese, 1 Nisan sabahı İYİ Parti ile Nazmi Ceylan'ı İskenderun Belediyesi ile buluşturacak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İstişareye açık, fikirlere ve görüşlere saygılı, İskenderun'a vefamızı ödeyeceğimiz günler yakındır" görüşünü ifade etti.


Anahtar Kelimeler: “İnsanlar yarını göremiyor”

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19