İhtiyaç sahiplerine yardım sürüyor

Antakya Belediyesinin ´Kardeşinle, sevgiyle paylaş´ projesi kapsamında bağışlanan giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, mobilya ve kullanılabilir durumdaki ev eşyaları,ı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediliyor.

9.05.2018 10:08:26 0
İhtiyaç sahiplerine yardım sürüyor

Antakya/SES

Belediyeden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Saraycık Mahallesi´nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, gıda ürünleri ve ev eşyalarından oluşan yardımlar ulaştırıldı. Antakya Belediyesi ihtiyaç sahibi tespit ekibi tarafından kapı kapı gezilerek tespit edilen yoksul ailelere, hayırseverler tarafından yapılan yardımlar, ekipleri tarafından ulaştırıldı'
Ayrı bir açıklamada da şu ifadelere yer verildi: 'Fevzi Çakmak ve Bağrıyanık Mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen vatandaşlara giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, gıda ürünleri ve ev eşyalarından oluşan yardımlar ulaştırıldı. Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşların aileleri teşekkürlerini iletti. İhtiyaç sahibi vatandaşları mahcup etmeden yardım sağlanan proje daha çok vatandaşa ulaşabilmek için hayırseverlerin desteklerini bekliyor.”
Proje kapsamında, Madenboyu, Bağrıyanık, Apaydın ve Kuruyer Mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine de giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, gıda ürünleri ve ev eşyalarından oluşan yardımların ulaştırıldığı açıklandı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,09
  • EURO

    34,67% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2396,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00