'Hizmetlerin kontrolünü sağlayacaklar'

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Necmettin Çalışkan, Altınözü Belediye Meclisi Üyeleri ve Hatay Büyükşehir belediye Meclisi üyeleriyle biraraya gelerek, 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimleri değerlendirdi.

SİYASET 9.04.2019 11:11:30 0

Antakya/SES

 SP GİK Üyesi Çalışkan, 'Meclis üyelerimiz, yapılacak tüm hizmetlerin kontrolünü sağlayacak' değerlendirmesinde bulundu.
Altınözü´nde yüzde 37 oy oranıyla Altınöçü Belediye Meclisinde 6 sandalye kazanan ve Hatay Büyükşehir Belediye Meclisine üye veren Saadet Partisi´nin seçilmişleri, mazbatalarını aldıktan sonra SP Altınözü Belediye Başkan adayı Mehmet Yüksek´le binlikte partilerinin GİK Üyesi Necmettin Çalışkan´ı ziyaret etti. HBB ve Altınözü Belediye Meclisi SP´li üyelerin ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan, 'Mehmet Yüksek başkanımız ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçilen meclis üyelerine başarılar diliyorum. Meclis üyelerimiz, bundan sonra Hatay´da yapılacak tüm hizmetlerin kontrolünü sağlayacaklar. Yapılacak hayırlı hizmetlere destek vererek, ´hayra motor, şerre fren olacak´lar. Halkın verdiği temsilcilik görevini en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Çalışkan: Seçimlerin uzun soluklu bir maraton
Seçimlerin uzun soluklu bir maraton olduğunu ifade eden SP GİK Üyesi Çalışkan, şöyle konuştu: 'Bu yol zor bir yol, bu yol uzun soluklu bir yol, bu yol direnenlerin, sebat gösterenlerin, sabredenlerin, mücadele edenlerin kazanacağı bir yoldur. Dünya siyaset tarihinde örnek gösterilen bazı kişiler vardır ki başarı hikâyeleri siyasi mücadelelerde örnek gösterilir. 30. yenilgisinden sonra 31. seçimde seçimi kazananlar olmuştur. Dolayısıyla da alnı açık başı dik mücadele etmek önemlidir. Bu açıdan gönüllerin başkanı Mehmet Yüksek ve meclis üyelerimiz büyük bir mücadele sürdürmüşlerdir. Bu mücadelenin sonucu bu seçimde olmadıysa bile inanıyorum ki gelecek seçimde zaferle taçlanacaktır. Seçim süreci de haksız bir rekabet içerisinde geçti. İftira, yalanlarlar beraber imkânlar açısından da eşit şartlarda bir yarış olmadı. Özellikle rakip aday devletin tüm imkânlarını kullanarak karşımıza çıkmasına rağmen adayımız Mehmet Yüksek geçen seçimde aldığı 7 bin oyu, 11 bin beş yüz´e ulaştırdı. Yüzde 50´ye yakın artış söz konusu. Bunu da başarı olarak kaydetmek gerekir. İnanıyorum ki artık rüzgâr lehimize esmeye başladı. Budan sonra olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Gelecek seçimlerde umut haline geldik.'

Yüksek: Belediyenin yatırımların takipçisi olacağız
Altınözü Belediye Başkan adayı Yüksek de seçim süreci boyunca destek ve kendilerine gönül veren Çalışkan ile yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Yüksek, 'Yaklaşık yüzde 37 oy oranı ve 11.500 oyu veren, kapı kapı dolaşıp bizim için oy isteyen, ekibimizle beraber çalışan, dik duran, maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Altınözü Belediye Meclisine gönderdiğimiz 6 arkadaşımızla birlikte Altınözü Belediyesinin yapacağı tüm yatırımların takipçisi olacağız. Sonraki seçimde daha huzurlu ve adil seçimlerin olacağı kanaatindeyim ve o zaman zaferi hep birlikte elde edeceğiz' dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00