Hisarcıklıoğlu, Dörtyol´da istişarede bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Dörtyol´da düzenlenen istişare toplantısına katıldı, Antakya´da TOBB İmam Hatip Lisesi´nin açılışını yaptı ve Hatay Valisi Erdal Ata´yı makamında ziyaret e

23.10.2017 11:12:13 0
Hisarcıklıoğlu, Dörtyol´da istişarede bulundu

 

Dörtyol´da, Ticaret ve Sanayi Odasının konuğu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, oda üyeleri, siyasetçiler ve işadamlarının katıldığı istişare toplantısında, ´yatırım, istihdam, ihracat, teşvikler ve üretim´ konusunda Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıya katılan Hisarcıkoglu´na TOBB Tarafindan Dörtyol´da bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapılması için dosya da verildi.
Hisarcıklıoğlu, Antakya´da da TOBB İmam Hatip Lisesi´nin açılış törenine katıldı ve Hatay Valisi Erdal Ata birliktte lisenin açılışını yaptı. Antakya´nın Narlıca Mahallesindeki lisenin açılış törenine Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan da katıldı.
Öğrenciler ve Hisarcıklıoğlu ile birlikte okulun açılış kurdelesini kesen vali Ata, Hisarcıklıoğlu ve ekibinin 81 ilde çok güzel eğitim kurumları yaptırdığını belirterek, 'Burada da muhteşem bir okul yapıldı. Teşekkür ediyorum. Bu okulun ilimize, ülkemize, burada eğitim görecek çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize de başarılar diliyorum' dedi. Vali Ata, Hisarcıklıoğlu ve beraberindekilerle birlikte okulun sınıflarını gezip, öğrencilere kitap hediye etti.
14.900 metrekare alan üzerine kurulan TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi, 6 kattan oluşuyor. Aynı parsel üzerinde aynı tip ve projeli Hz. Ayşe Anadolu İmam Hatip Lisesi de yer alıyor. 40 dersliğin yanı sıra resim, bilgisayar, müzik atölyeleri; fizik, kimya, biyoloji ve yabancı dil laboratuvarları; mescit, abdesthane, sığınak, çok amaçlı salon, yemekhane, öğrenci pansiyonu, 1.500 kişilik spor salonu, açık spor alanları ile 1 caminin de yer aldığı okulda 634 öğrenci eğitim alıyor.
Hatay Valisi Erdal Ata, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nu makamında da misafir etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Hisarcıklıoğlu´nu hoşgörü ve medeniyetler beşiği ide misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Ata, makamında konuğuyla bir süre sohbet etti. Hisarcıklıoğlu da misafirperverliğinden dolayı Hatay Valisi Ata´ya teşekkür etti. Ziyarete Hatay Vali Yardımcısı Hersanlıoğlu ve Antakya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Ali Kuseyri de bulundu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46