“HBB´ye ısrarcı olun”

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, asfaltlama programını sürdürdüklerini, ancak Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin altyapı ve su bağlantıları dolayısıyla bazı sokaklara giremediklerini belirtti.

21.07.2017 10:40:50 0
“HBB´ye ısrarcı olun”

 Belen Belediyesi´nden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Vurucu´nun mahalle sakinleriyle bir araya geldiği incelemede, sakinlerden HBB´yle bağlantıya geçerek altyapı ve su bağlantılarının bir an önce yapılmasında ısrarcı olmalarını istediği kaydedildi.

Belen belediyesi ekipleri İSSUME Konutları, Fatih Mahallesinde çalışmaların bitmesinin ardından Halilbey mahallesinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Gedik´te asfaltlama çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, iş makinesine çıkarak silindiri kullandı.
2017 iş programı kapsamında asfaltlama çalışmalarının başlatılarak sürdürüldüğünü belirten Başkan Adnan Vurucu, Halilbey´de mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Altyapısı tamamlanan yollarda asfalt programının aksamadan sürdürüldüğünü aktaran Başkan Vurucu, “Sorumluluk sahamızdaki tüm yolları asfaltlayacağız dedik ve dediğimiz sözleri yerine getiriyoruz” dedi.

“HBB bitirsin, biz asfaltlayalım”
Hatay Büyükşehir belediyesi tarafından altyapı ve su bağlantılarından dolayı asfaltlama işinde sürenin ileriye alındığı yerleşimlere de dikkat çeken Başkan Vurucu, şunları ifade etti: “Belen Belediyesi olarak sorumluluk sahamızdaki tüm yolları, HBB´nin altyapı ve su bağlantılarını bitirdiği takdirde ivedilikle asfaltlayacağız. Bizleri bu zamana kadar sabırla beklediğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.”

Vurucu: HBB´yle irtibata geçin
Sorumluluklarını yerine getiren bir belediye olarak sosyal sorumlulukla hareket ettiklerini kaydeden, asfaltlama çalışmalarının Gedik´den sonra altyapısı biten mahallelerde devam edeceğini belirten Başkan Vurucu´nun asfaltlama çalışmasıyla ilgili geçilen yazılı açılmada, asfalt dökülmeyen mahallelerde, sakinlerden HBB ile irtibata geçip altyapı ve su bağlantılarının bir an önce yapılması konusunda ısrarcı olmalarını istediği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: ısrarcı olun

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00