HBB´den bayram tedbiri ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge sorumlusu Taygun Cantürk, İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert´i ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesinde yaşanan sorunları görüştü ve alınacak tedbirl

GÜNCEL 6.08.2019 11:20:28 0
HBB´den bayram tedbiri ziyareti

Nesrin Geyik/İskenderun

Hatay Büyük Şehir Belediyesinin, vatandaşın huzurlu ve sıkıntısız bir bayram geçirmeleri için gerekli tedbirleri almaya devam ettiğini, ilgililerle görüşmeleri sürdürdüklerini ve sıkıntı, sorun, çözüm önerileri ile yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı diyalog halinde olduklarını ifade eden HBB Genel Sekreter Yardımcısı Cantürk, 'Halkın bayramda kurbanlıklarını gönül rahatlığı içinde ve hijyenik bir ortamda kesmeleri ve bu konuda gerekli önlemlerin alınması hususunda oda başkanımızla ortak bir görüş içindeyiz' değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Sert´le hem bayramda alınacak tedbirler, hemde odanın sorunları hakkında verimli bir görüşme yaptıklarına belirten Cantürk, 'Sorunlar ve sıkıntıları ortak hareket ve uyum içerisinde çalışmayla çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Bunun için de bu kentin tüm dinamikleri ve ilgilileri, gerektiğinde elini taşın altına koymaktan çekinmemelidir. Amaç ve hedefimiz önce sorunsuz bir bayram geçirmek, ardından el birliği, özverili ve uyumlu çalışmalar yaparak kenti hak ettiği yere taşımaktır' dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88