HBB´den 65 yaşa çay ve şeker

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire başkanlığına bağlı Sosyal Doku ekipleri İskenderun´da da belirlenen yalnız ve yardıma muhtaç 65 yaş üstü yurttaşların evlerine çay ve şeker dağıtımına başladı.

GÜNCEL 27.03.2020 16:41:51 0
HBB´den 65 yaşa çay ve şeker

İskenderun/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge sorumlusu Taygun Cantürk, “Bu çalışmada; evlerinde çıkmaları kısıtlanan sevgili büyüklerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu hissetmelerini amaçladık” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge sorumlusu Taygun Cantürk, dünyayı etkisi altına alan Coronavirüse karşı alınan önlemler çerçevesinde; yasa gereği evlerinden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza seslendi: “Sevgili büyüklerimiz sizler bizim için değerlisiniz ve kıymetlisiniz. Siz evinizden çıkmayın, çayınızı biz ikram edelim.”
Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını her zaman ön planda tuttuklarını ve salgına karşı alınan önlemleri vakit geçirmeden uygulamaya başladıklarını ifade eden Taygun Cantürk, bu konuda büyük bir özveriyle çalışan belediye personeline teşekkür etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı İskenderun binasında; İşletme ve İştiraklar Daire Başkanı Mehmet Kaplan ile sahada aktif olarak görev yapan personelle bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk yeni bir projeyi hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire başkanlığına bağlı Sosyal Doku ekipleri tarafından belirlenen yalnız ve yardıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerine çay ve şeker dağıtımının startını veren Cantürk, vatandaşlarımıza her türlü konuda yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini kaydetti.
Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Taygun Cantürk şunları söyledi. “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç.Dr. Lütfü Savaş´ın talimatları doğrultusunda başlattığımız bu çalışmada; evlerinde çıkmaları kısıtlanan sevgili büyüklerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu hissetmelerini amaçladık. Kıymetli büyüklerimiz sizler bizim için değerlisiniz. Sağlığınız bizim için her şeyden önemlidir. Siz evinizden çıkmayın, biz size evinizde çay ikram edelim. Bu özverili çalışmada emeği geçen ve özveriyle katkı sunan başta Sağlık ve Sosyal Hizmetler, İtfaiye ve Zabıta Daire başkanlıkları ile tüm personelimize teşekkür ederim.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29