Hataylı basketçiler, dördüncü oldu

Lefkoşa´da Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 4. Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası sona erdi.

21.09.2017 10:18:01 0
Hataylı basketçiler, dördüncü oldu

 

Çekişmeli maçların oynandığı karşılaşmalarda İspanyol ekibi Avenida, finalde ev sahibi Yakın Doğu Üniversitesini yererek şampiyon oldu. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Castors Braine, USK Prag ve Anevida takımları mücadele etti. Turnuvada yer alan Galatasaray oynadığı hiçbir maçı kazanamayarak kupada altıncı olurken, Hatay Büyükşehir Belediyesi dördüncü oldu.
Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası´nın son gününde Hatay Büyükşehir Belediyespor ile USK Prag üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi USK Prag 66-82 kazandı. Hatay Büyükşehir Belediyespor´u yenen USK Prag Dr. Suat Günsel Basketbol Kupasını üçüncü olarak bitirdi.
Bu maçta, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Özge Sintina, Hülya ve Bahar´la boyalı alandan sayı bulurken, USK Prag ise Hansova, Rezan ve Sargay ile sayı kazandı. Mücadelenin ilk periyotu 11-13 USK Prag üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyreğe ilk periyota göre daha etkili başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Özge ve Bahar´ın boyalı alan dışından attıkları sayılar ile 25-23 öne geçti. Hatay Büyükşehir Belediyespor Mircheva´nın etkili oyunu ile skor üstünlüğü sürdürdü ve 36-32´lik skorla devreye önde girdi.
Üçüncü periyota Abdelkader ve Mirceva´nın ard arda attığı üçlerle başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor skoru 46-41 yaptı. Üçüncü periyotun başlarında geriye düşen Prag Hanşova, Rezan ve Sargay ile bulduğu sayılarla üçüncü periyotu 54-55 önde bitirdi.
Son periyoda sayı üstünlüğü ile giren USK Prag, Rezan, Katerina Elhatova ve Sargay ile boyalı alandan ve dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı 13´e çıkardı ve skoru 58-71 yaptı. USK Prag maçı 66-82 kazandı ve Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası´nda üçüncü oldu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00