Hataylı atlet Emine, madalya istiyor

Azerbaycan´ın Başkenti Bakü´de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunlarına katılan Hataylı milli atlet Emine Hatun Tuna, madalyayı hedefledi.

17.05.2017 13:35:12 0
Hataylı atlet Emine, madalya istiyor

 12 Mayıs´ta başlayan ve 22 Mayıs´ta sona erecek 4. İslami Dayanışma Oyunlarında 800 metre ve 1500 metrede yarışacak olan Hataylı Emine Hatun Tuna, Bakü´den madalyayla dönmek istediğini belirtildi. 22 yaşındaki Avrupa Kros Şampiyonu da olan Emine Hatun Tuna´nın antrenörleri Abdulmecid Ölçer ve Senem Ölçer,t Tuna´nın ülkeye madalya kazandıracağına inandıklarını belirtti. Antrenörler, “Milli sporcumuzun Azerbaycan´da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. İnşallah Azerbaycan´da da şanlı bayrağımız göndere çekilecek sporcumuz Eminde Hatun Tuna ile diğer arkadaşları derece elde ederek Türkiye´ye madalya veya madalyalarla döneceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Oyunlarda 45 Türk sporcu yarışıyor
Türkiye Atletizm Milli Takımının 4. İslami Dayanışma Oyunlarına 45 sporcu ile katıldığı ve bunları da şu isimlerden oluştuğu açıklandı:
Kadınlar: Nimet Karakuş, Berivan Şakır, Buse Arıkazan, Büşra Nur Koku, Cemre Bitgin, Demet Parlak, Eda Tuğsuz, Elçin Kaya, Elif Yıldırım Gören, Emel Dereli, Emine Hatun Tuna, Esma Aydemir, Karin Melis Mey, Kıvılcım Kaya Salman, Meryem Akdağ, Büşra Yıldırım, Mizgin Ay, Nevin Yanıt Baltacı, Özlem Kaya, Pınar Aday, Sibel Çınar, Tuğba Güvenç, Tuğçe Şahutoğlu ve Yasemin Can.
Erkekler: Ali Kaya, Alper Kulaksız, Aras Kaya, Aşkın Karaca, Batuhan Altıntaş, Emin Öncel, Emre Zafer Barnes, Eşref Apak, Alperen Acet, İzzet Safer, Kaan Kigen Özbilen, Enis Ünsal, Özkan Baltacı, Mustafa Güneş, Osman Can Özdeveci, Ramazan Özdemir, Ramil Guliyev, Ümit Sungur, Yasmani Copello Escobar, Yiğitcan Hekimoğlu ile Yavuz Can.

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04