Gazetecilere habercilik semineri

Antakya Gazeteciler Cemiyeti ve DOĞAKA işbirliği ile düzenlenen “Kent muhabirliği' uygulamalı eğitim semineri Antakya´da başladı. Seminer bugün sona erecek.

HATAY 31.01.2018 17:43:30 0
Gazetecilere habercilik semineri

 

Mimarlar Odası Hatay Şubesinde gazetecilere yönelik düzenlenen seminer, saat 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Haber yazma teknikleri, sayfa mizanpajı, röportaj ve köşe yazarlığı konularının ele alındığı seminere, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile projeyi hazırlayan Kamburoğlu Ajans sahibi Ahmet Kamburoğlu da katıldı.
Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Esendemir´in açış konuşmasıyla başlayan seminerde, Ramazan Biçer foto muhabirliği konusunda teknik bilgi, Anadolu Ajansı Hatay eski temsilcisi Ramazan Şanıvar da haber yazma teknikleri konusunda bilgi verdi, röportaj ve söyleşi teknikleri hakkında tecrübelerini paylaştı.

Vali Ata´ya ziyaret
Karaca ve Berber, Hatay Valisi Erdal Ata´yı makamında ziyaret etti. Konuklarıyla sohbet eden Vali Ata, 'Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsuru olan basın kuruluşları, kişi mahremiyetini unutmadan, objektif ve basın etik değerlerine bağlı kalarak yapacakları çalışmalarla toplumsal gelişime katkı sağlayacak önemli etkenlerden biridir' dedi. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Karaca da, Antakya Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen ´Kent Muhabirliği Eğitim Projesi´ nedeniyle Hatay´da bulunduğunu ifade edip, Hatay´ın tarihi ve kültürel değerler ile bezenmiş eşsiz bir il olduğunu ve medeniyetler şehrinde gördükleri misafirperverlikten mutluluk duyduklarını belirtip, kabullerinden dolayı vali Ata´ya teşekkür etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00