Fabrikaya seçim ziyareti

CHP Arsuz Belediye Başkan adayı Asaf Güven, İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Şampiyon Filtre´yi ziyaret etti.

SİYASET 23.03.2019 10:09:24 0
Fabrikaya seçim ziyareti

Orhan Yıldız/İskenderun

CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin´in de katılıdğı ziyarette, Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz ve Proje Geliştirme Müdürü Nurettin Yılmaz´la görüşen Güven, çalışanlarla da öğle yemeği yedi. Ziyarette, fabrika hakkında Güven´e bilgi veren Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, “1985 yılında İskenderun´da kurulan fabrikamız, 90-91 yılında OSB´ye taşındı. 450 çalışanımız var. 88 ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu yıl ilk 100 milyonlar grubuna girdik. Her yıl istikrarlı bir büyümeyle çalışmaya devam ediyoruz. Sektörün ilk ARGE merkezini kurduk. Hatay´ın ikinci Arge merkezi oldu. Sanayici olarak, üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizin bulunduğu durum ortada. Seçim sürecinden sonra açık bir pencerede daha net kararlar alabileceğimizi düşünüyoruz' dedi ve babası Şahap Yılmaz´ın Karaağaç Mahallesi ile ilgili hassasiyeti olduğunu anlattı.
Güven de, Arsuz´da sosyal belediyecilik anlayışı ile modern kentleşmenin temellerini atacaklarını ifade etti. Güven, “Arsuz´u işçisinden çiftçisine, sanayicisinden esnafına kadar herkesle el ele vererek, şehrin geleceğine katkı sunacak yenilikçi fikirlerle yöneteceğiz ve hakettiği yere getireceğiz. İlçenin önemli bir coğrafik dağılımı var. Mahallelerimizin özellikleri doğrultusunda, tarım ve turizm ile birlikte bacasız sanayiyi atağa geçirmeyi planlıyoruz. Bu konuda hayata geçireceğimiz projelerde sizin gibi iş insanlarının, girişimlerin ve STK´ların desteği çok önemli. Samandağ-Arsuz yolunun yapılması, EXPO 2021´in bir bölümünün ilçede olması Arsuz´a potansiyel kazandıracak ve ciddi bir katkı sunacak' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57