´Değişim ihtiyacı sahaya yansıdı´

24 Haziran seçimleri sürüyor. İskenderun sokakları, birçok ilçe gibi adaylar tarafından geziliyor; esnaf ve halkla el sıkışan adaylar, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etmeye devam ediyor.

SİYASET 22.06.2018 10:06:11 0
´Değişim ihtiyacı sahaya yansıdı´

Akın Bodur

CHP Hatay milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu, 24 Haziran seçimlerinin çalışmasını sürdürüyor. İskenderun ve Arsuz´da esnaf ziyareti yapan Kırmızıoğlu, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz ve İskenderun´da akmaş toplantıları da düzenliyor. İskenderun´da sanayi sitesi ve Şehit Pamir Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Kırmızıoğlu, '24 Haziran´dan sonra inşallah hem esnafı hem işçiyi hem memuru hem işvereni rahatlatacak projelerle geliyoruz. Anadolu´yu şahlandırmaya ama asıl esnafın, küçük ve orta boy işletmelerin canlanması için projelerle geliyoruz. Artık bu ülkede değişim ihtiyacı sahalara yansıdı. Hatay´da artık aramızda tek bir görüş hakim. Hep beraber CHP´nin 301 milletvekilini bulacağı, Millet İttifakının galip geleceği 24 Haziran akşamına hazırlanıyoruz' değerlendirmesini yaptı.

SP´li Çalışkan: maaşlara zamlarla geliyoruz
Her gün bir ilçede halkla buluşmayı sürdürein Saadet Partisi Hatay milletvekili adayları, Reyhanlı´da semt pazarı, sanayi ve çarşı esnafını gezip, destek istedi. Saadet Partisi milletvekili adayları Necmettin Çalışkan, Atila Erol, Ayşegül Küçük ve Uğur Ural, partilerinin il başkanı Hamza Çalışkan ve Reyhanlı ilçe başkanı İbrahim Göçmez´le birlikte seçim çalışmasında bulundu.
Saadet Partisi Hatay ilk sıra milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, esnafın büyük sıkıntı içinde olduğunu belirtti. Çalışkan, 'İşçi ve esnafımızın hali ortada. Neredeyse borcu olmayan esnafımız bulunmuyor. Vergi yükü esnafımızın belini kırmış durumda. Çocuklarına iş arayan anne ve babaların sorunlarını biz çözeceğiz. Refahyol Hükümetinde olduğu gibi maaşlara büyük zamlarla geliyoruz. Adil olmayan bu bozuk düzeni düzeltmek için, adil düzeni kurmak için kardeşliği tesis etmek, Müslüman coğrafyalarda akan kanı durdurmak için geliyoruz' dedi. 24 Haziran seçimlerinde iki oy kullanılacağını anımsatan Çalışkan, mecliste doğru çözüm önerileri sunacak, yapılan iyi şeylere destek olup, yanlışlara dur demek için mecliste temsil edilmeleri gerektiğini söyledi.

MHP´li Kaşıkçı: Erken seçim her daim taze kandır
MHP Hatay ilk sıra milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı da seçim çalışmasını sürdürüyor. MHP adayı Kaşıkçı, 'Sahada en aktif milletvekili adayları Milliyetçi Hareket Partimizin adayları oldu. Bu seçimden gerek bireysel gerek partimiz gerekse Cumhur İttifakı olarak muzaffer çıkmak istiyoruz' dedi. “Erken seçim devletimiz için her daim taze kan görevinde bulunmuştur. Seçim sonucu milletimizin kararıyla devletimizin lehine olacak' değerlendirmesini yapan Kaşıkçı, katıldığı bir radyo programında, 'Cumhur İttifakının gerçekleşmesinin temel sebebi devletimiz, ülkemiz ve milletimizdir. Geçmişi unutmadık ancak ülkemizin içinde bulunduğu tehditleri bertaraf etmek için bir tarafa bıraktık. İçinde bulunduğumuz coğrafya bizim her zaman askeri, ekonomik, siyasi anlamda hazır ve nazır olmamızı gerektirmektedir' diye konuştu.
MHP Hatay milletvekili adayı Kaşıkçı, Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren ve üyeleriyle görüştü, çarşı esnafıyla buluştu. Kaşıkçı, “Bu güne kadar ulaşılmaz biri olmadım, Allah´a şükür dileyen herkes ulaştı ve elimden ne geldiyse yardımcı oldum. Milletvekili olmam bunu değiştirmeyecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. MHP ve ülkücü hareket her zaman bu milletin emrindedir. Biz vatan, bayrak, millet ve değerlerimiz için yola çıktık. Bu yolda, karşımıza çıkan engelleri aştık, aşmaya da devam edeceğiz. Bizim misyonumuzda, koltuk sevdası asla olmadı ve olmayacak' değerlendirmesini yaptı.

CHP´li Güzelmansur üç ilçede çalıştı
CHP Hatay milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur da seçim çalışmalarını Samandağ, Antakya ve Defne´de sürdürdü. Güzelmansur, Antakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahsin Kabaali ile yönetimi ve İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli ve yönetimini ziyaret etti. Güzelmansur, 25 Haziran sabahı işbaşına gelerek Hataylı sanayici, işadamı ve yatırımcılarının önünde bulunan sorunların elbirliğiyle diğer parti milletvekilleri ile birlikte birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çözeceğini, 11 Hataylı milletvekili ile birlikte çözüm üreteceklerini ifade etti.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00