CHP Hatay´dan önseçim talebi

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, ilçe ve il kongresinin ilk adımı olan delege seçimlerine yönelik hazırlıkların başlatıldığını belirterek, “İlçe delegelerinin belirlenmesinde parti tüzüğümüz ve programında yer alan her

4.08.2017 15:27:03 0
CHP Hatay´dan önseçim talebi

. Hatay Milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal ile Birol Ertem de ‘her mahalleye´ sandık talebini desteklediklerini belirtti. 

Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar ile Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç´in dışında ilçelerin yer almadığı il toplantısında milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal ile Birol Ertem, olağan kongre takviminin parti içi demokrasi ilkeleri çerçevesinde yürütülmesini istediklerini vurguladı; mahallelere sandık konulması, üyelerin belirleyeci olacağı bir süreç talep ettiklerini ve bunu destekleyeceklerini dile getirdi.

“Üyelerimizi ve tabanımıza güveniyoruz”
İl binasında ilçe kongrelerine yönelik düzenlediği basın toplantısında Başkan Mehmet Güzelmansur, Cumhuriyet Halk Partisi´nde en büyük makamı üyelik olarak nitelendirdi. “Üyelerimize ve Ttbanımıza güveniyoruz” diyen Güzelmansur, önümüzdeki tüm seçimlerde Hatay´da ön seçimi destekleyip, ön seçimi hakim kılmak için gerekli bütün çalışmaları özveriyle gerçekleştireceklerini vurguladı.

CHP ilklerin partisi
Türkiye Cumhuriyeti´nin kurulmasıyla birlikte ülkeye demokrasiyi adım adım getiren partinin CHP oludğunu ifade ederek, ülkenin çok partili hayata geçmesinin de Cumhuriyet Halk Partisi´nin demokrasiye olan inancıyla gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Güzelmansur, “Partimiz Atatürk´ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti´ne ve onun devrimlerine gönül vermiş olanların partisidir. Demokrasimizin güçlenmesi adına Cumhuriyet Halk Partisi´nin geçmişten günümüze sürdürdüğü mücadelede halkın desteği ile birlikte önemli adımlar atılmış ve birçok yeni çalışma yapılmıştır” diye konuştu.

“Önseçimi hakim kılmak istiyoruz”
İlçe delegelerinin belirlenmesinden başlayarak tüm seçim süreçlerinde Hatay´da önseçimi hakim kılmak istediklerini dile getirmek üzere toplantı düzenlediklerini kaydeden Güzelmansur, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki tüm seçimlerde mutlaka ama mutlaka ilimiz Hatay´da ön seçimi destekleyip, ilimizde ön seçimi hakim kılmak için gerekli bütün çalışmaları özveriyle gerçekleştireceğiz.
Bu vesileyle üyenin söz hakkı olan ilçe delegelerinin belirlenmesinde parti tüzüğümüz ve programında yer alan her mahalleye sandık konulması için gerekli tüm çalışmaları başlatacağız. Bununla birlikte üyelerimiz ikametgah ettikleri mahallede ilçe delegelerini seçerek demokratik bir şekilde partililerimizi temsil etmeye başlayacaktır. Ön seçim delegelerinin de yer alacağı listelerde önümüzdeki döneme büyük bir adım atmış olup, yerel ve genel seçimlerde de ön seçimi talep etmek için sesimizi duyurarak halkın iktidarını üyelerimiz ile birlikte kuracağız.”


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,79% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2423,63% -0,84
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49