“Bu paket nefes aldıracak”

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı ekonomik tedbirler paketinin, hem üretene, hem çalışana kısaca tüm ülkeye nefes aldıracağını savundu.

GÜNCEL 20.03.2020 12:20:13 0
“Bu paket nefes aldıracak”

İskenderun/SES

AKP Hatay il Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Çankaya Köşkü´ndeki Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı´nın ardından açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini değerlendirdi. Yeloğlu, tüm dünyayı sarar coronovirüs ve Türkiye´nin aldığı sağlık, sosyal ve ekonomik tedbirleri değerlendirdi, sürecin başarıyla yönetildiğini vurguladı.
Yeloğlu, yazılı açıklamasında şu iadeleri paylaştı: “Koronavirüs, tüm dünyada yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Ülkemiz bu süreci Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde başarıyla yönetiyor. Halkımız rahat olsun, arkamızda bunun gibi binlerce kriz yönetmiş Sayın Cumhurbaşkanımız var. Sağlığı çok iyi bilen, sahadan gelmiş, Sağlık Bakanımız var. Tüm vatandaşlarımız şunu çok iyi bilsin ki, sağlık, ekonomi, sosyal alanlar başta olmak üzere tüm alanlarda her şey kontrol altında. Sağlık Bakanlığımız 14 kuralını mutlaka uygulayalım. Mümkün olduğunca evimizden çıkmayalım. Sosyal mesafeyi koruyalım. Özellikle sosyal medyada yapılan kara propagandaya itibar etmeyelim. Yetkililerin açıklamalarını dikkatle takip edelim.”

CHP eleştiri oklarından kurtulamadı
AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, değerlendirmesinde muhalefeti, özellikle de CHP´yi eleştirerek, “Biz, tüm birimlerimizle koronavirüs ile mücadele ederken, CHP´de ne yazık ki bizimle mücadele ediyor. Halkımız kimin ne iş yaptığını çok iyi biliyor” ifadesini kullandı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10169,09%-0,48
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2427,93% -0,67
  • Ç. ALTIN

    3920,16% -0,59