“Bu değerin farkındayız”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 98´inci yıldönümü dolayısıyla İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, makamını 3 öğrenciye emanet etti. Koltuğu son olarak devralan sembolik Kaymakam Kaya, bu değerin farkındalığında kendi

GÜNCEL 20.04.2018 12:19:12 0
“Bu değerin farkındayız”

Orhan Yıldız/İskenderun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 98´inci yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, makamını Hürriyet İlkokulu 3.sınıf öğrencilerinden Duru Kanat, Mustafa Utku Kaya ve Erol Özyol´a emanet etti.
Kutlama programı çerçevesinde; 3.sınıf öğrencilerinden Duru Kanat, Mustafa Utku Kaya ve Erol Özyol, Kaymakam Recep Soytürk´ü İskenderun Hürriyet İlkokulu Müdürü Selçuk Velioğlu ve Sınıf Öğretmeni Handan Okur Akçalı eşliğinde ziyaret etti.
Soytürk, bayram dolayısıyla makam koltuğunu üç öğrenciye sırasıyla emanet etti. Koltuğu son olarak devralan sembolik Kaymakam Mustafa Utku Kaya, bu anlamlı ve özel günün, Türkiye Cumhuriyeti´nin aydınlık yarınlarının teminatı olarak görülen çocuklara armağan edilmesinin kendilerine verilen değeri gösterdiğini belirtti. Kaya, bu değerin farkındalığında kendilerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceklerini vurguladı.

Kaymakam Soytürk´ten teşekkür
Makam ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın coşkuyu, sevinci dünya çocuklarıyla paylaştığımız bir gün olduğunu hatırlattı, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz müstesna bir bayram olduğunu kaydetti.

“Çocuklarımız, insanlığın ortak umudu”
Hangi ülkede olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak bir şekilde yaşamaları için Türkiye´nin barış içinde bir dünyanın da kapılarını açacağına inandıklarını dile getiren Soytürk, “Çocuklarımız, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Çocuklara çağdaş yaşamın tüm olanaklarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişimlerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedir. Unutulmamalıdır ki, umudumuz, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır” diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,79% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2423,63% -0,84
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49