Belen Kaymakamlığı: 10-Arsuz Belediye: 1

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu maçlarında, Belen Kaymakamlığı takımı, Arsuz Belediye Spor´u 10-1 yendi.

26.05.2017 10:31:39 0
Belen Kaymakamlığı: 10-Arsuz Belediye: 1

 

İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Uğur Şahin, İsmail Çetin ile Semih Tolungüç yönetti. Karşılaşmada, Belen Kaymakamlığı Spor´un gollerini Burhan Şimşek (2), Fatih Güler (2), Hamit Kızıl (2), Tufan Eker (2), Hüseyin Karataş, ile Yasin Toprak attı. Arsuz Belediye Spor´un tek golü de M. Ali Arıtaner´den geldi. Maçta, Tugay Ekenel de penaltı atışını gole çeviremedi. Belen Kaymakamlığı Spor, 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu A Grubunda ikinci galibiyetini elde ederek puanını 6´ya çıkarttı.
Tiryaki İletişim Spor da, Şarkkonak Spor´u 2-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden İsmail Çetin, Uğur Şahin ile Ahmet Tunahan Öztürk´ün yönettiği ve İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan maçta Tiryaki İletişim Spor´un gollerini Orhan Bal ile Onur Yıldırım attı. Turnuvanın A grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim Spor, 2. galibiyetinin ardından puanını 6´ya yükseltti.

Biçer Beton farklı yendi: 8-0
Erzin Spor da, TCDD İskenderun´u 4-2 mağlup etti. Hasan Ali Dörtkaş, Mustafa Uğur Aytaş ile M. Hanifi Korkmaz´ın yönettiği karşılaşmada Erzin Spor´un gollerini Ömür Konukmen (2), Oğuzhan Karadeniz ile Alper Çelen aarken, TCDD İskenderun´un gollerini de Volkan Alkan ile Hakan Şahin kaydetti. Bu sonuçla Erzin Spor, puanını 4´e çıkardı.
Turnuvanın B gurubunda oynayan Dörtyol Tarım Müdürlüğü futbol takımı ise İskenderun Esen Spor´u 2-0 mağlup etti. Hakemler Uğur Şahin, Murat Ayhan ile Oğuz Yücel Arslan´ın yönettiği maçta, Dörtyol Tarım Müdürlüğü takımının gollerini Enis Öztürk ile İbrahim Şahin attı. Dörtyol İlçe Tarım, 6 puanve gol averajı ile ikinci sırada bulunuyor.
Aynı gurupta mücadele eden Biçer Beton, Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu Spor´u her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. Hakemler Onur Parlak, Enes Çolak ile Burak Zengin´in yönettiği maçta Biçer Beton Spor´un gollerini İbrahim Gündüz (3), Fadıl Uysal (2), Sem Şanlı, Murat Çetin ile Naci Öksüz attı. Biçer Beton 6 puan ile grubunda liderliğini sürdürüyor.

Antakya´daki maçlarda hangi sonuçlar alındı?
Antakya Nazım Koka Halı Sahası´nda aynan maçlarda da şu sonuçlar alındı:
Keleş Aile Derneği: 4-Sasunlu Yemekçilik-Reyhanlı: 4, Diril Kardeşler Tic.:3-Dom Toplulukları: 5, Zülüflühan Veteranlar: 8-HBB Çevre Koruma Dairesi Başk.:3.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57