Belediyenin bakan ziyareti

Bazı görüşmelerde bulunmak üzere Ankara´ya giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bazı Hatay milletvekillerini ziyaret etti.

GÜNCEL 21.10.2019 10:45:26 0
Belediyenin bakan ziyareti

İskenderun/SES

Belediye başkanı Tosyalı´nın Ankara ziyaretine yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu da eşlik etti.
İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´u, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve belediye başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte makamında ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, belediyenin gerçekleştireceği projelerle ilgili istişarede bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum´a bilgi verdi.
Tosyalı ve Hatay Milletvekili Özel, belediye başkan yardımcıları Ünal ve Dokuzoğlu ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi´yi de ziyaret etti.
Açıklamaya göre, Ankara ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulunan Tosyalı, şunları belirtti: 'Ankara´da yine yoğun bir çalışma trafiğimiz oldu. Bu bağlamda gerçekleştireceğimiz projelerimiz için durmadan çalışamaya devam ediyoruz. Bakan ve milletvekillerimizi ziyaret ederek, çalışmalarımızı istişare ettik. Bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun´a büyük önem veriyorlar. Bakanımıza, İskenderun Belediyesine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Projelerle ilgili ayrıntılı bilgiyi ilerleyen günlerde vermeye devam edeceğiz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00