Belediyelere seçim ziyareti

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak Hatay´a gelen AKP Genel Merkezinin Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol, İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´yi makamlarında ziya

15.11.2017 10:11:18 0
Belediyelere seçim ziyareti

Akın Bodur/İskenderun

Varol´un İskenderun Belediyesine yaptığı ziyarette partinin Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur da bulundu. İskenderun Belediyesine yaptığı ziyarette, Dingil tarafından kapıda karşılanan Varol, belediye başkanı Dingil ve belediye meclis üyeleriyle, başkanlık makamında görüştü. Antakya´da da Kimyeci ve meclis üyeleriyle makamda görüşen Varol´a, 'Çağlar içinde Antakya' adlı kitap ve yöresel ürünler hediye edilirken, ziyarette partinin il başkanı Atıç ve Antakya ilçe başkanı Ramazan Alpaslan da bulundu.
2019 seçimlerinin ülke ve Hatay için çok önemli belirten AKP Genel Merkezinin Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Varol, 'Hatay için önemi; AK parti olarak 15 ilçenin 11´inde iktidarız ancak Büyükşehir´de iktidar değiliz. Büyükşehir´i almamız lazım. Ülkemiz açısından önemi; Cumhuriyet kurulduğu süreden bu yana ilk defa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi uygulanacak. Bundan önce hedef tek başına iktidara gelmekti. AK Parti olarak 2002´de yüzde 34 oy aldık, daha sonra yüzde 42 oy aldık, yüzde 47 aldık, son olarak yüzde 49.50 aldık tek başına iktidara geldik. Bundan sonra ise yüzde 50+1 oy alınmazsa iktidar olma ihtimali olmayacak. Allah´ın izniyle 2019 seçimlerinde yüzde 50+1 oy alacağız. Hedefimiz bu oy oranını hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nde hem de belediye seçimlerinde almak. İnşallah bu seçimlerde biraz daha sağlam çalışarak, daha kapsamlı çalışmalar yaparak yüzde 50+1 oy oranını kazanacağımıza inanıyorum. Bir belediye başkanındaki başarı yüzde 25 hizmet, yüzde 75 insan ilişkileridir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın söylediği gibi görevimiz, insanlarla iletişimimizi iyi tutarak, mütevazı olmaktır' değerlendirmesini yaptı.
Belediye ziyaretleriyle fikir alışverişinin yapıldığını da belirten Varol, parti olarak belediyecilikte önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek, 'Yerel yöneticiliği çok iyi yaparız. Bu konuda iddialıyız. Halka hizmeti en iyi biz yaparız. İskenderun´ yöresi de büyük önem verdiğimiz bir bölge. İskenderun geleceği parlak bir şehir' dedi. Dingil de belediye çalışmaları hakkında Varol´a bilgi verdi.

 

 


Anahtar Kelimeler: Belediyelere seçim ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29