Belediyeden yüzme kursu

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, belediyesi tarafından açılan yüzme kursunda kursiyerleri ziyaret etti, eğitmenlerden kurslar hakkında bilgi aldı.

SPOR 1.08.2018 10:29:27 0
Belediyeden yüzme kursu

Samandağ/SES

Samandağ´da Holidays, Aqua Luna, Truva Life ve Beyaz Muhteşem havuzlarında verilen kursları ziyaret eden Nehir´e, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik ve Zabıta Müdürü Önder Şimşek de eşlik etti.
Kursiyer çocuklarla sohbet edip, onlara tişört dağıtan Samandağ Belediye Başkanı Nehir, 'Sizin biraz suyla, yüzmeyle hem barışmanızı hem de yüzmeyi öğrenmenizi istiyoruz. Denizimiz biraz hırçın. Bazen kendisine sevgiyle yaklaşan insanları bile yutuyor, boğuyor. Ama bu işi önemsersek, yüzmeyi öğrenirsek iş değişir. Burada hem oyun oynar gibi eğlenceli zaman geçiriyor hem de yüzmeyi öğreniyorsunuz. Yarın öbür gün denizde yüzmeye kalktığınızda denizimizde çokça görülen rip akıntılarına kapılma durumunda kalsak bile kendimizi kurtarabilecek bir bilgi ile kurtulabiliriz. Ancak bu nedenle yüzmeyi çok iyi öğrenmeden önce denize girmeyelim“ dedi.
Yüzme kurslarının Holidays, Aqua Luna, Truva Life ve Beyaz Muhteşem havuzlarında, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapıldığı ve kursa 800 kursiyerin katıldığını belirten yüzme antrönörü Okan Kerimoğlu da şu değerlendirmeyi yaptı: 'Çocukların hepsini eğitim almaya açık. Çok da hızlı bir şekilde öğreniyorlar. 12 seansa kadar çocuklarımızın hepsi yüzmeyi öğrenmiş olacak.'


Anahtar Kelimeler: Mithat Nehir

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00