Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

Bayram süresi içinde Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı ile Sağlık bakanı Fahrettin Koca’nın ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da Hatay’ı ziyaret etti.

HATAY 10.04.2024 16:18:00 0
Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ramazan Bayramı’nın ilk günü depremden etkilenen Hatay’da vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Bayraktar, AKP Hatay İl Başkanlığı'nın, Antakya Saraykent Mahallesi'ndeki konteyner alanına kurulan binasını ziyaret etti. Bayraktar, Kırıkhan ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Havacılık Kent'te ve aynı ilçede bulunan TAV Konteyner Kent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Hatay'ın yüzü güleceğini ifade eden Bakan Bayraktar, “Bu şehri tekrar ayağa kaldıracağız" dedi.

Bayraktar'a ziyaretlerinde AKP Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal ve Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile AKP İl Başkanı Mustafa Erdoğan da eşlik etti.

İlk Durak Büyükşehir Belediyesi

Bakan Bayraktar’ın Hatay ziyaretinde ilk durağı Büyükşehir Belediye Başkanlığı oldu. 31 Mart’ta büyükşehir belediye başkanı seçilen Mehmet Öntürk tarafından karşılanan Bayraktar, belediye personeli ile bayramlaştı. HBB Başkanı Öntürk’ü kutlayan Bayraktar, “Sizlerle beraber inanıyorum ki Hatay’a çok güzel hizmetler yapacak. Hatay, onun belediye başkanlığı döneminde hep birlikte sizlerin gayretleriyle bizlerin destekleriyle geçtiğimiz yıl yaşadığımız o büyük deprem felaketinin ardından çok hızlı bir şekilde yaralarını saracak ve Türkiye’de örnek bir belediye örnek bir şehir haline gelecek. Ben buna yürekten inanıyorum, bütün kalbimle inanıyorum” diye konuştu.

Hak ettiği yere gelecek

Bayraktar, AKP İl Başkanlığı’nı ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Öntürk'ün, kendilerinin desteğiyle Hatay'ı hak ettiği yere getireceğini söyledi. Bayraktar, depremlerden etkilenen kentin, ayağa daha güçlü kalkacağını, ülke ekonomisine değer katmayı sürdüreceğini anlattı. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde doğduğu topraklara geldiğini vurgulayan Bayraktar, "Bayramınızı tebrik etmeye, Mehmet başkanımla projeler konuşmaya geldik. Birinci günden hemen çalışmaya başladı. Biz de 'enerjide ne destek verebiliriz, hangi alanda, nerede yanında olabiliriz' konularında şimdiden çalışmaya başladık. Hakikaten Hatay'ın yüzü gülecek. 'Hatay emin ellerde' diyoruz. Biz gece gündüz onunla çalışmaya, ona destek olmaya gayret edeceğiz. Bu şehri tekrar ayağa kaldıracağız" dedi.


Anahtar Kelimeler: Bayramın . bakanı Bayraktar

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74