Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

İskenderun Bayır Bucak Türkmenleri Derneği Başkanı Garip Şandır ve Belen Belediyesi eski Başkanı Cemil Yılmazlar, İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'a destek ziyaretinde bulundu.

SİYASET 29.03.2024 12:57:00 0
Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

İskenderun/SES

İskenderun Bayır Bucak Türkmenleri Derneği Başkanı Garip Şandır ve Belen Belediyesi eski Başkanı Cemil Yılmazlar, İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'a destek ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti İskenderun Seçim Ofisini ziyaret edenlerden dernek başkanı Şandır, "İskenderun'da yaşayan Bayır Bucak Türkmenleri olarak kararımızı Nazmi Ceylan'dan yana kullanacağımızı ve oyumuzu vereceğimizi deklare ediyoruz. Nazmi Ceylan'a çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz" açıklamasını yaptı. Yİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Ceylan da "Bizleri onurlandıran Garip Şandır'a, dernek üyelerine ve Bayır Bucak Türkmeni kardeşlerimize teşekkür ediyorum. El birliği ile kazanacağız" dedi. 

İYİ Parti İskenderun adayı Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Çocuk Eli Anaokulu sahibi Hamza Kurt'u ziyaret etti, öğrencilerle oyun oynadı. Okul sınıflarını da gezen Ceylan, "Bulunduğum en mutlu, en masum ziyaret ortamı. Bu meleklere güzel bir gelecek hazırlamak, anneleriyle, babalarıyla en güzel ortamı oluşturmak bizlerin borcu. Onlara sunacağımız sağlıklı projeler, geleceğe hazırladığımız en önemli projedir. Çocuklar için bir çok güzel projelerimiz var" değerlendirmesini yaptı.

Ziyarette bulunan Mustafa Kemal mahallesi Muhtar adayı Funda Turaç'a ilgisinden dolayı teşekkür eden Ceylan, Hatay Eczacılar Odası İskenderun Temsilcisi Ebru Celasun ve eczacılarla bir araya geldi. Ceylan, "Eczacılara daha güvenli ve huzurlu ortam oluşturmak istiyoruz. Belediye olarak üstümüze düşeni yapmak, onların sıkıntılarına çare bulmak asli görevimizdir" diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19