Başkan Savaş´tan sağduyu çağrısı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, hafta sonu oynanan Hatayspor-Adana Demirspor maçında yaşanan gelişmelerin ardından sağduyu çağrısı yaptı, yaşananların onaylanamayacağını bildirdi.

SPOR 20.02.2019 11:13:08 0
Başkan Savaş´tan sağduyu çağrısı

İskenderun/SES

Mesajında protokol tribününde yaşanan olayları tasvip etmediğini belirten Lütfü Savaş, taraftarlara ve Hatayspor´a gönül veren tüm kesimlere sağduyu çağrısında bulundu.
Şampiyonluğa ve Süper Lig´e doğru emin ve sağlam adımlarla ilerleyen Hatayspor´un kısır çekişmelerin içine çekilmemesi gerektiğini kaydeden Başkan Savaş, “Oynadığı futbolla spor kamuoyunun takdirini kazanan ve sezon öncesi hedeflerine kararlılıkla ilerleyen takımımızı yaşanan bu olayların dışında tutmak hepimizin görevidir. Spor kenti olarak öne çıkan şehrimizin gözbebeği Hatayspor´un böyle çirkin konularla yıpratılmasına izin vermemeliyiz. Takımını seven ve ona her durumda sahip çıkan Hataysporlular olarak bu olaya sağduyu ile yaklaşmalı ve hataları kendi içimizde çözmeliyiz. Kol kırılır yen içinde kalır. Burada en büyük görev yine Büyük Hatayspor Taraftarına düşüyor. Gerçek Hataysporlu, yıllar sonra yeniden 1. Lig´e dönen ve Süper Lig kapısını zorlayan takımına sahip çıkmalı ve onu ileri taşıyacak örnek davranışlarda bulunmalıdır. Çünkü başka Hatayspor yok. Yaşanan bu çirkin olayı bir an önce unutmalı ve takımımızın zorlu fikstüründe ona her zamankinden daha fazla sarılmalıyız. Gün birliktelik günü. Gün kenetlenme günü. Gün bordo-beyaz renklere, şanlı armaya sarılma günü” ifadelerini kullandı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23