Soytürk: Başarı elde etmenin kuralları var

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, ´Halk ile buluşma ve eğitim istişaresi´ toplantısı düzenledi. Toplantının, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün valiliklere gönderdiği genelge ile bu genelge doğrultusunda Ha

İSKENDERUN 7.03.2018 10:30:59 0
Soytürk: Başarı elde etmenin kuralları var

 

İskenderun´un Denizciler mahallesindeki Gübretaş Ortaokulunda, Kaymakam Soytürk başkanlığında yapılan toplantıya, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, milli eğitim şube müdürü Ali Haytaz, okul yöneticileri, okul aile birliği başkanları da katıldı. Kaymakam Soytürk, okulda yaptığı inceleme sonrası, toplantıyı başlattı.

Soytürk, katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu, mahalledeki okulların sorun ve ihtiyaçları, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişimi, dersliklerin durumu ve haricen sunulan kurs hizmetleri ile okulun başarı ortalaması hakkında bilgi de aldı. Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik´in, okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgiverdiği toplantıda, mahalledeki diğer okulların yöneticileri de okulları hakkında bilgi sundu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, başarı elde etmenin altın kuralları olduğunu belirten Soytürk, “Herkes kadar çalışırsak herkes gibi oluruz. Herkesin çalıştığından fazla çalışmalıyız ki herkesten farklı olup, fark yaratabilelim. Hiçbir başarı tesadüf değildir ve her başarının arkasında sistemli bir çalışma disiplini vardır' dedi.

Eğitimde çıtayı yükseltmek ve başarı ortalamasında daha üst seviyelere ulaşmak için neler yapılabileceği hakkında eğitimcilerle görüşen Soytürk, eğitimin önemli olduğunu kaydetti. Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan Çanakkale ruhu ile 15 Temmuz ruhunun resmedildiği tablo da, okul müdürü Kesik tarafından, kaymakam Soytürk´e hediye edildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04