Ata´dan her kesime veda

Cumhurbaşkanlığının atama kararı ile İçişleri Bakanlığına Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, veda ziyaretlerini sürdürdü.

GÜNCEL 14.11.2018 10:41:32 0
Ata´dan her kesime veda

Antakya/SES

Ata, Antakya´da Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Antakya Belediye Başkanvekili Niyazi Yıldırım´ı, Hatay 2. Hudut Alay Komutanı Albay Ahmet Gürbüz ve İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin´i, ilçedeki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Ata, Hatay gibi kadim bir şehirde birlikte görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ata, 2. Hudut Alay Komutanı Albay Gürbüz ve İl Jandarma Komutanı Albay Ertekin´e yaptığı ziyarette, görev yaptığı sürece Zeytin Dalı Harekâtı süresince ordu ve güvenlik güçlerimizin büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, bu süreçte gösterdikleri gayretleri dolayısıyla teşekkür etti. Vali Ata, ATSO, HESOB, HASİAD, HAGİAD ve Armutlu Camii Derneği yönetimlerini de ziyaret ederek vedalaştı. Ata, Antakya Ortodoks Kilisesi, Katolik Kilisesi, Musevi Cemaati Vakfı, Ermeni Cemaati Vakfı ve Protestan Kilisesi yöneticileriyle de biraraya geldi. Ziyarette konuşan vali Ata, kan ve gözyaşının eksik olmadığı komşu coğrafyalara inat Hatay´ın, farklı dinler ve kültürlere inananlarıyla karşılıklı sevgi ve kardeşlik içerisinde yaşadığı çok özel bir il olduğunu, sahip olduğu kültür ve inanç farklılıklarını bir zenginliğe dönüştürmeyi başaran Hatay halkının bu müstesna birlikteliğini sonsuza kadar koruyacağına olan inancını dile getirerek, asırlardır mevcut olan bu mozaiğin yaşatılmasında emeği geçen tüm kanaat önderlerine teşekkür etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00