Aşılama yöntemiyle ikiz bebekleri oldu

Yaklaşık iki yıldan bu yana doğal yollarla bebek sahibi olamayan Taşdelen çifti, İskenderun´da aşılama yöntemiyle ikiz bebek sahibi oldu.

GÜNCEL 28.09.2018 10:26:35 0
Aşılama yöntemiyle ikiz bebekleri oldu

İskenderun/SES

İskenderun´da özel sağlık hizmeti veren Gelişim Hastanesinin kadın hastalıkları ve doğum, tüp bebek ve infertilite (kısırlık) uzmanı Dr. Ozan Turgut, çifte uyguladıkları aşılama tedavisiyle ikiz bebeğin dünyaya geldiği belirtti. Çift yumurtan ikiz bebekleriyle birlikte Dr. Turgut´u ziyaret eden Taşdelen çifti, bebeklerini kucaklarına aldıkları için çok sevinçli olduklarını belirtti. Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dr. Turgut, aşılama yönteminin özellikle genç hastalarda daha etkili sonuçlandığını ifade etti ve şu değerlendirmeyi yaptı: “Uzun süre doğal yollarla gebe kalamayan hastalarımıza uyguladığımız aşılama yöntemiyle olumlu sonuçlar elde edebiliyoruz. Fatma Hanım da bu nedenden ötürü polikliniğimize başvurdu ve aşılama yöntemiyle gebe kaldı. Sağlıklı seyreden gebelik sonrasında ise doğumu gerçekleştirdik. Bebeklerimiz şuan gayet sağlıkl.'
İkiz bebek sahibi olan anne Fatma Merve Taşdelen de evlendikten bir süre sonra çocuk sahibi olmak istediklerini ancak hamile kalamadığını ifade ederek, 'Tetkikler sonrası aşılama tedavisi uyguladı. İlk uygulamayla çift yumurta ikiz bebeklerim olacaktı. Şuan bir aylık bebeklerimi kucağıma alıyorum. Gerçekten mucize gibi' dedi ve ikizlere Ali Yiğit ile Ayşe Yade ismini verdiklerini söyledi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04