Amatörde lider Samandağ ve İskenderun

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off karşılaşmalarına Dörtyol-Samandağ, İskenderun-Armutlu karşılaşmasıyla devam edildi. Samandağ ve İskenderun 2 puan arayla liderliğini sürdürüyor.

SPOR 22.03.2018 10:14:21 0
Amatörde lider Samandağ ve İskenderun

 

Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan önemli karşılaşmada Samandağ Spor, Dörtyol Esnaf Spor´u 2-1 mağlup etti. Samandağ Spor´un gollerini Alinho Keita ile Mustafa Kanmaz atarken, ev sahibi Dörtyol Esnaf Spor´un golünü de Selim Kıyılı attı. Samandağ Spor, 10 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

Kaleci Muhammed sakatlandı
Rakibiyle girdiği ikili mücadelede 2 dişi kırılan, dudağı parçalanan ve Hafıza kaybı geçirmesiyle birlikte ambulans ile hastahaneye kaldırılan Samandağ Spor´un kalecisi Muhammed Gündüz´ün durumu iyi olduğu öğrenildi.

Armutlu Spor-0 İskenderun Belediye Spor-1
Play-Off kapsamında Armutlu Spor ile İskenderun Belediye Spor, Çekmece sahasında karşılaştı. Sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, Armutlu Spor´u 1-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Necmi Demir ile Ahmet Fındık´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor´un golünü 60. dakikada Sercan Ali Kaya attı. Sarı kart gösterilen müsabakada Armutlu Spor´dan Yusuf Sürmeli 45x1. dakikada kırmızı kart gördü.
Bu sonucun ardından 10 puanlı Grup Lideri Samandağ Spor´un ardından İskenderun Belediye Spor 8 puan ile ikinci, Dörtyol Esnaf Spor´da 5 puan ile üçüncü sırada yer alırken, haftayı yenilgiyle kapatan Armutlu Spor´un henüz puanı bulunmuyor.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00