AKP´li kadınlar ‘şiddetle mücadeleye´ dikkat çekti

AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Zeren, kadına yönelik şiddetle mücadelesine dikkat çekmek için 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması gerçekleştirdi.

GÜNCEL 26.11.2021 10:21:57 0
AKP´li kadınlar ‘şiddetle mücadeleye´ dikkat çekti

AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, kadına yönelik şiddetin sadece Türkiye´de değil tüm dünyada ortak bir sorun olduğunu söyledi. İl örgütünün de destek verdiği açıklamada şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlı olduklarını vurgulayan Eren, “Şiddet uygulayana, şiddete taraf olana, şiddet üzerinden siyaset yapana, mobbing ve sözlü şiddet uygulayana, şiddeti olumlu gösteren zihniyete karşı kadın-erkek omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Kadına yönelik şiddeti, ‘yalnızca kadın oldukları için uygulanan veya kadınları etkileyen, kadının insan hakları ihlaline yol açan her türlü tutum ve davranış´ olarak tanımlayan Eren, “AK Parti olarak, kurulduğumuz ilk günden itibaren kadına yönelik şiddetle mücadelede reform niteliğinde adımlar attık. 2002 yılında yola çıkarken kılavuz edindiğimiz Seçim Beyannamemizden itibaren, kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlılığımızı ifade ettik. Bizim medeniyetimiz; kadın, erkek, çocuk, her bir insana ve tüm yaratılmışlara muhabbeti, sevgiyi esas alan bir medeniyettir. Biz, şiddet kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın, fiziksel, psikolojik her türlüsüyle mücadelede kararlıyız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ve kıymetli Hanımefendi´nin de önemle vurguladıkları gibi “kadına şiddet, insanlığa ihanettir” diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04