Adaylardan Tıp Bayramı ziyaretleri

.

SAĞLIK 20.03.2024 19:39:00 0
Adaylardan Tıp Bayramı ziyaretleri

Adaylardan Tıp Bayramı ziyaretleri

İskenderun/SES
İskenderun ve Hatay'da 31 Mart seçimlerine belediye başkan adayı olarak katılan bazı siyasi partiler, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanelerde hekimleri ve yönetimleri ziyaret etti.
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, kent ve ildeki hastanelerde görev yapan doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. 


İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım'ı ziyaret çiçek vererek, Tıp Bayramını kutlayan Dönmez, hastanede görev yapan doktorları da odalarında ziyaret etti ve bayramını kutladı. Özel Gelişim Hastanesi Başhekim Emin Turhan, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Diker ve doktorların, Medipark Tıp Merkezi, İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve TOKİ Kıymet Yazıcı Hastanesindeki hekimlerin de Tıp Bayramı'nı kutladı. 


Öntürk de 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Deprem ve pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının çok büyük görev altından hakkıyla geldiklerini ifade edenn Öntürk, deprem sonrası 'hasta' olarak nitelendirdiği Hatay’ı sağlık çalışanlarının da destekleriyle ayağa kaldırmak için çok çalışacaklarını söyledi. Öntürk, "Hükümetimizin 1 yıl içinde 3 hastaneyi hizmete açtığı kentte, biz de inşallah 1 Nisan itibariyle hasta Hatay’ı el birliğiyle iyileştireceğiz. Sizlere daha iyi bir şehirde çalışma imkanı sunacağız. 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum" dedi. 
Duduoğlu da, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İskenderun Devlet Hastanesi, Gelişim ve Palmiye Hastanesi ve MD Park Hastanesi'ni ziyaret etti. İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Emin Turhan, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yusuf Diker, MD Park Hastanesi Başhekimi Süleyman Saygılı ve hastanelerde görevli doktorlarının Tıp Bayramı'nı kutlayan Duduoğlu, "Her zaman yanınızdayız" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Adaylardan Bayramı ziyaretleri

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00