Açılış maçı yarın

35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası

SPOR 1.05.2019 10:42:48 0
Açılış maçı yarın

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Hatay´ın Türkiye´ye katılışının 80. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yapılacak olan 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nın açılış maçı yarın (2 Mayıs Perşembe) saat 19.30´da Antakya´daki HBB Esentepe Futbol Sahası´nda başlayacak. HBB Başkanı Lütfü Savaş da katılacağı Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nın açılış vuruşunu, merhum Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay gerçekleştirecek. Turnuvaya HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katılım gösterecek. Turnuvaya katılacak takım ve konuklara HBB tarafından yöresel yemeklerden mercimekli aş ikram edilecek.
İki grup halinde düzenlenen turnuvanın Körfez Grubu nu temsil eden İskenderun, Erzin, Dörtyol, Payas, Arsuz ve Belen´deki takım temsilcileriyle bilgilendirme toplantısı da yapıldı. Büyük Şehir Belediyesi İskenderun HATSU binasındakiz toplantıya 26 takım temsilcisi katıldı. Turnuvanın Körfez Grubu´nda yer alacak takımların temsilcileriyle bir araya gelen HBB 3. Bölge Zabıta Şube müdürü Mehmet Kaplan ile ASKF İskenderun Temsilcisi Ayhan Dik, turnuva kurallarında yapılan değişiklikler hakkında bilgi verdi ve katılımcıların önerilerini dinledi.
35. Erhan Aksay Futbol Turnuvasına katılacak takımların gerekli yasal dosyalarını vermelerinin ardından hafta sonu kura çekimi yapılacağını belirten Kaplan, 'Hatay Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği turnuvanın amacına uygun olarak yapılmasını arzu ediyoruz. Turnuvanın bir şölen şeklinde kutlanması için tüm spor severleri turnuvaya destek vermeye çağırıyoruz' dedi.
ASKF İskenderun Temsilcisi Dik de, 'Umuyor ki geçen yıl elde ettiğimiz şampiyonluk unvanını yeniden Körfez Grubunda yer alan bir takımın alması. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sıkıntıları ve gördüğümüz eksiklikleri HBB yetkilileriyle paylaştık. Sorunları gidermek için çalışmalar sürüyor' dedi ve turnuvaya katılacak takımlara başarı diledi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00