A. Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’e fahri hemşehrilik

.

SPOR 20.03.2024 19:31:00 0
A. Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’e fahri hemşehrilik

A. Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’e fahri hemşehrilik

İskenderun/SES
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Meclisinin oy birliğiyle kabul ettiği Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e fahri hemşehrilik payesi ve beratı, HBB Başkanı Lütfü Savaş tarafından verildi. HBB Meclisi, Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’in 6 Şubat depremi sonrasında Hatay’daki yıkımı dünyaya duyurarak Hataylılar için yardım çağrısında bulunması ve deprem sonrasında da yaptığı destekleriyle Hatay halkının yanında olması nedeniyle fahri hemşehriliği verdi. 


Düzenlenen törende konuşan Savaş, "Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi Başkanlığı yaptığım 15 yıl boyunca ilk fahri hemşerilik beratını, Hatay’da büyük hizmetler yapmış bir valimize vermiştik. Bu ikinci fahri hemşerilik beratını Volkan Hoca’ya veriyoruz. Bu sportif başarıdan çok insani başarıdır. İnsanlık adına atılan adımlar çok önemlidir. Hiçbir zaman bu adımlar unutulmaz. Depremden itibaren hocamızın yanımızda olması, Hatay’ın dertlerini tüm dünyayla paylaşması ve Hatay’a üstün gayretlerle destek olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Hataylılar adına bu hemşerilik beratını kendisine veriyorum. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımı bu kararlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hocamıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Hatay fahri hemşehrisi Volkan Demirel de, "Gurur duyarak hemşehrilik beratını alıyorum. Bunu bana layık gördükleri için tüm Hataylılara teşekkür ediyorum. İnşallah, hemşehrilerimize ve Hatay’a yakışır bir şekilde hareket ederim. Bundan sonra da Hataylıları her zaman mutlu etmeye çalışırım. İnşallah, her zaman onların sesi olmaya çalışırız" diye konuştu.
Törene, A. Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz, kulübün altyapı koordinatörü Mithat Baklacı, futbol şube sorumlusu Mehmet Güzel ve sportif direktör Arda Keskin de katıldı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00