A. Hatay deplasmanda yenildi: 1-4

Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Atakaş Hatayspor, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor´a 4-1 mağlup oldu.

SPOR 12.04.2022 16:52:25 0
A. Hatay deplasmanda yenildi: 1-4

Akın Bodur/İskenderun

Süper Lig´in 32. haftasında ve önceki akşam oynanan maçta, Atakaş Hatayspor´, Fraport TAV Antalyaspor karşısında istediği sonuca ulaşamadı, aksine farklı skorla yenildi. Antalya Stadında oynanan karşılaşmayı, Fraport TAV Antalyaspor takımı 4-1´lik skorla kazandı. Antalyaspor´a galibiyeti getiren golleri 16. ve 35. dakikalarda Haji Wright, 29. dakikada Naldo ve 55. dakikada Luiz Adriano attıb. Maçta, A. Hatayspor´un tek golünü de 38. dakikada Mame Diouf kaydetti. karşılaşmada Hatayspor´da Ruben Riberio, 67. dakikada kırmızı kart gördü. Bu sonucun Hatayspor, ligde 48 puanda kaldı. A. Hatayspor bu hafta sahasında Demir Grup Sivasspor´u ağırlayacak.

Antreman sonrası doğum günü kutlaması
Süper lig takımı Atatkaş Hataysporlu Mehdi Boudjemaa´nın doğum gününü sahada kutladı. Ligin 32. haftası kapsamında oynanacak Antalyaspor maçı hazırlıklarını Antakya´daki Osman Çalgın Tesisleri´nde yapan A. Hatayspor A takımı, antrenman sonrası Mehdi Boudjemaa´nın doğum gününü kutladı. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Antrenman sonrası Mehdi Boudjemaa´nın doğum gününü kutladık' açıklamasını yaptığı ve kutlamaya ilişkin fotoğraflar paylaştı.

´Defne bebek´ dünyaya geldi
Hataysporlu futbolcu Sadık da baba oldu. Sadık Baş´ın doğum yaşan eşi Şeyda´nın dünyaya getirdiği kız bebeğe Defne adı verildi. Defne´ninm dünyaya gelişini duyuran Hatayspor, şu paylaşımı yaptı: 'Futbolcumuz Sadık Baş ve eşi Şeyda Baş´ın Defne adını verdikleri kız çocukları dünyaya gelmiştir. Sadık ve Şeyda çiftini kutlar, Defne bebeğe bir ömür boyu sağlık ve huzur dileriz. Ailemize hoş geldin Defne bebek.'

U 14´ten 4 futbolcuya milli takım daveti
Spor Toto Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor´un U 14 takımında yer alan 4 futbolcu, milli takım seçmelerine davet edildi.
Hatayspor´un sosyal paylaşım sitesinden milli takım davetine ilişkin açıklamada yapılan şunlara yer verildi: 'U-14 takımımızdan genç futbolcularımız Yunus Emre Aldıç, Kerem Sevim, Eray Demircioğlu ve Ahmet Bolat, 18-20 Nisan tarihleri arasında, Antalya´da yapılacak olan U-14 Milli Takım seçmelerine davet edilmişlerdir. Futbolcularımıza milli takım yolunda başarılar dileriz.'

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00