5 Temmuz, sezonu açtı

Özel maçta Hatayspor´a 6-1 yenildi

SPOR 13.09.2019 09:55:42 0
5 Temmuz, sezonu açtı

Orhan Yıldız/İskenderun

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, önceki gün TFF Spor Toto 1. Ligi takımı Hatayspor ile yaptığı özel maçla sezonu açtı ve seyircinin karşısında ilk maçını oynadı.
İskenderun beş Temmuz Stadında oynanan ve hakemler Hamit Basık, Onur İçler ve Adem Şahan´ın yönettiği karşılaşmada Hatay Spor, 5 Temmuz İskenderun Spor´u 6-1´lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Hatay Spor´un gollerini Birkan Aydın (3), Caner Hüseyin Bağ (2) ve Idır Ov Ali atarken, İskenderun Spor´un tek golünü Haşim Ateş kaydetti.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, belediye başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Spor Başkanı ve HBB Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı ve 5 Temmuz İskenderunspor Başkanı Kemal Nadir Ünal, KP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İskenderun İçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye başkan yardımcıları Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin, Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile belediyede görevli müdürlerin izlediği maça taraftara pilav ve tatlı ikram edildi.
Sezon açılışını kutlayan ve özel maç yapacak iki takıma başarı dileyen belediye başkanı Tosyalı, 'Dosthane ve centilmence bir maç olsun. İskenderun olarak daha üst liglerde olmak durumundayız. Hep birlikte İskenderun sporu hak ettiği yere getireceğiz. Sporculara ve teknik heyete güveniyoruz. Özlenen ve beklenen İskenderunspor´u en iyi konuma getirmek için çalışacağız. Sizlerden isteğimiz var gücünüzle mücadele edin. Başarı ondan sonra gelecektir. Her zaman yanınızdayız' dedi ve taraftarı da stadı doldurmaya ve takıma destek vermeye davet etti. Tosyalı, kulüp başkanı Ünal ile birlikte arşılaşmayı izleyen kaymakam Yönden ve Belen Belediye Başkanı Gül´e üzerlerinde isimleri yazılı olan forma hediye etti.

Maç sonrası takıma motivasyon Moralinizi bozmayın
Karşılaşma sonrası soyunma odasına giden Tosyalı, Ünal, Keskin, Dokuzoğlu ve İskenderun Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, futbolculara moral vermeye çalıştı. Tosyalı, 'Sizlerden daha üst liglerde mücadele eden Hatay Spor´a yenilmeniz karşısında sakın ola morallerinizi bozmayınız. Sizlerden gurur duyuyoruz. Sizler liglerin başlamasıyla birlikte başarılı sonuçlar alacağınıza inanıyoruz' diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04