5 Temmuz, Reyhanlıyı tek golle geçti: 1-0

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 8.10.2019 10:30:45 0
5 Temmuz, Reyhanlıyı tek golle geçti: 1-0

Akın Bodur/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, önceki gün Reyhanlı deplasmanda oynadığı maçta il takımı olan rakibi Reyhanlı Belediye Spor´u 1-0 mağlup etti.
Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında oynanan ve çok sayıda seyircinin de izlediği maçı, Gaziantep bölgesi hakemleri Adem Bozkurt, Halil Karakuş ve Mehmet Yağcı yönetti.

5 Temmuz, liderliğini sürdürdü
Karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´u golünü 17. dakikada Ali Yıldırım´ın attığı maçın 90+3. dakikasında Reyhanlı Belediye Sporlu Yusuf Mersin, ikinci sarı kart cezalısı olarak kırmızı kartla saha dışında kaldı. 5 Temmuz İskenderun Spor´un golünü atan Ali Yıldırım, maçın 74. dakikasında yerini Haşim Ateş´e bıraktı.
Bu sonuçla Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda liderliğini sürdüren 5 Temmuz İskenderun Spor´u aynı puana sahip olan İçel Spor ise gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor. Grupta 7 puanla Sorsun Spor üçüncü, 6 puanla Ceyhan Spor dördüncü Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor da beşinci sırada yer alıyor.
Geçen haftayı Reyhanlı Spor galibiyeti ile kapatan 5 Temmuz İskenderun Sporlu taraftar ve sporcular ile kulüp yönetimi galibiyeti kutladı.

Başkanlar maçı izledi
Karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mehmet Hacıoğlu, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, kulüp yöneticileri Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu ile Belediye Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam ile MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da izledi. Maç sonrası değerlendirmede bulunan belediye başkanı Tosyalı, 'Deplasmanda oynanan Reyhanlı Spor, 5 Temmuz İskenderun Spor arasında oynanan karşılaşmayı Reyhanlı Belediye Başkanı, Belen Belediye Başkanı, başkan yardımcıları, kulüp yöneticileri ve taraftarlarımız ile birlikte izledik. Maçtan 3 puan ile ayrılan takım sporcularını ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum' açıklamasını yaptı. Tosyalı, maç sonrası takım ve teknik heyetle bir araya gelerek, başarının devam etmesi dileğinde bulundu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04