3 MYO'ya 6 bölüm

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), bünyesinde barındırdığı üç meslek yüksekokulunda toplam 6 yeni bölüm açarak, eğitim kapasitesini genişletiyor.

EĞITIM 6.04.2024 07:04:00 0
3 MYO

İskenderun/SES

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın oluru ile İSTE Denizcilik Teknolojileri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Su Altı Kaynak Teknolojisi Programı; İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu bünyesinde Sondaj Teknolojisi Programı ve Mimari Restorasyon Programı ile İSTE İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Kaynakçılık Meslek Yüksekokulu bünyesinde Döküm Programı, Endüstriyel Kalıpçılık Programı ve Kaynak Teknolojisi Programlarında öğrenci alımı en kısa sürede başlayacak.

İSTE’yi hem bulunduğu bölgede hem de ülkemizde söz sahibi olan bir eğitim merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Rektör Tolga Depci, “YÖK Başkanı Özvar’ın taleplerimizi onaylamasıyla vizyon sahibi yeni programlarda öğrenci kabul edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İSTE’nin gelişimi, dönüşümü ve büyümesi adına gösterdiğimiz çabaya desteklere teşekkür ederim. Eğitim kalitesinden ödün vermediğimiz meslek yüksekokullarımızda öğrenci almaya bafllayacağımız yeni programlarla bölgemize ve Türkiye’mize kalifiye ara elemanlar yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu bağlamda yeni açılan bölümlerimizin hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve aramıza katılacak öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" değerlendirmesini yaptı.


Anahtar Kelimeler: ' bölüm

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62