'31 Mart, dönüşümün tarihi olacak'

´Millet İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı CHP´li Yılmaz Şahutoğlu, 19 Mayıs Parkında miting yaptı, Savaş, Hürriyet, Yenişehir, Kurtuluş ve Süleymaniye mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

SİYASET 25.03.2019 10:49:45 0

Nesrin Geyik/İskenderun


CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimlerinin de katıldığı seçim çalışmalarında konuşan Şahutoğlu, “Bu güzellik, 31 Mart´ın da aslında müjdesini veriyor. Yenişehir, Savaş, Hürriyet, Kurtuluş ve Süleymaniye zaten kararını vermiş, İskenderun da vermiş, hepinizin yüreğine sağlık diliyorum. 31 Mart zaferi sizlerin eseri olacaktır. 31 Mart´ta İskenderun Belediyesi´ne Millet İttifakının zafer sancağını dikecektir. 31 Mart Türkiye için de İskenderun için de Hatay için de yeni bir dönüşümün adresi, tarihi olacaktır. Bu tarihi bugün buradan başlatıyoruz. Bu tarihi sizler yazacaksınız” dedi.
Kente huzur ve hizmeti getirmek için yola çıktıklarını ifade eden Şahutoğlu, şöyle konuştu: 'Bu kadar aydın, bu kadar ilerici, bu kadar İskenderun sevdalısı insanların önünde elbette ki benim siyasi nutuk atma gibi bir lüksüm yok ama ben Yunus Emre´nin deyimi ile ben gönüller yapmaya geldim. Gönül bahçelerini birlikte İskenderun´da kurmaya geldik. Birilerinin ısrarla gündeme getirmeye çalıştığı gibi 31 Mart bir siyasi tercihin, bir siyasi gündemin, siyasi seçimin tarihi olmadığının hepiniz farkındasınız. 31 Mart beş yıldır İskenderun´un hizmetten yoksun bırakılan makus talihinin değiştiği gün olacaktır. 31 Mart´tan sonra Allah´ın izni sizlerin desteğiyle hem büyükşehri hem de İskenderun Belediyesi´ni alarak bahane üreten değil hizmet üreten bir belediyecilik sistemini hayata geçireceğiz.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88