Savaş: Gençlerbirliği´ne haksızlık ederdik

A.Hatayspor onursal Başkanı Savaş, Beşiktaş ile oynayacakları maçı değerlendirdi

SPOR 30.04.2021 18:19:02 0
Savaş: Gençlerbirliği´ne haksızlık ederdik

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın´ın maçın pazar günü oynanması talebini, ‘fair-play çerçevesinde gelen her türlü öneriye saygı duyarız´ şeklinde değerlendiren Başkan Savaş, “Ancak her camianın kendi gerçekleri var ve bu gerçeklerin spor kamuoyu tarafından bilinmesini isterim. Salı günü oynadığımız Gençlerbirliği maçı öncesi Gençlerbirliği heyetinden maçın çarşamba oynanması için sportif direktörümüze teklif geldi. Cumartesi günü Beşiktaş ile maçımız olduğu ve dinlenme süremizin az olacağı için Gençlerbirliği Kulübü´nün bu teklif kabul edilmedi ve maçımızı salı günü oynadık. Beşiktaş´ın erteleme teklifini kabul etseydik Gençlerbirliği´ne haksızlık etmiş olurduk. Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor olsa da Gençlerbirliği de kümede kalma mücadelesi veriyor” dedi. Savaş, yaptığı yazılı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu´nun düzenlediği takvime uyduklarını söyledi.

“Her takıma eşit mesafedeyiz”

Hem büyük kulüplere hem de Anadolu takımlarına saygı duyduklarını ifade eden Savaş, “Herkesin kendine göre büyüklüğü ve taraftar grubu var. Belki onlar kadar gücümüz yok. Biz Süper Lig´e yeni çıkmış bir takımız ve kendi geleceğimize dair kararlar almak zorundayız. Hangi takımla oynasak diğer takımlar bizimle ilgili spekülasyon yapıyor. Biz yolumuza kendi kimliğimiz, kişiliğimiz ve karakterimizle devam etmek istiyoruz. Hiç kimseyle polemik içine girmek istemiyoruz. Herkesle dostane ilişkiler kurmak ve bu ilişkileri sürdürmek istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi´nin “Hatayspor bize karşı” açıklamalarına karşılık, kimseye karşı olmadıklarını ve her takıma aynı mesafede olduklarını söyleyen Savaş, Süper Lig´e nezaket ve zarafet katmaya geldiklerini hatırlattı. Beşiktaş yönetimini Hatay´da güzelce ağırladıklarını ve aynı ilgiyi siyah-beyazlılardan da beklediğini söyleyen Savaş, “Biz Süper Lig´e tat katmaya geldik. Bugüne kadar bunu başardığımızı düşünüyorum. Bunun devamını getireceğiz” dedi.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29