Beşiktaş, A. Hatayspor´u 7-0 yendi

Süper Ligin şampiyon adayı Beşiktaş, Atakaş Hatayspor, 7-0 mağlup etti, Beşiktaş´da şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

SPOR 1.05.2021 23:40:11 0
Beşiktaş, A. Hatayspor´u 7-0 yendi

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan´ın açıklaması ve A. Hataysporlu yöneticinin, 'Sergen Hocayı memnun etmek gibi bir misyonumuz yok' yaklaşımı sonrası, Dolmabahçe´de 7-0´lık skor geldi. Bu sonuçla ligdeki puanını 81´e yükselten Beşiktaş, kalan 3 maçından 4 puan alırsa şampiyonluğunu ilan edecek. A. Hatayspor ise 57 puanda kaldı. Hatayspor haftaya sahasında Denizlispor´u ağırlayacak.

Atakaş Hatayspor´un karşılaşmanın ilk golünü kendi kalesine attığı maçta, Beşiktaşlı Cyle Larin´in 4 gol kaydetti. Vodafone Park´ta oynanan meçte, Beşiktaş´a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Babajide Akintola kendi kalesine, 11., 14., 55. ve 65. dakikalarda Cyle Larin, 38. dakikada N´Koudou ve 44. dakikada Rıdvan Yılmaz attı.

Maçın ikinci dakikasında, Ghezzal´ın sol kanattan ön direğe doğru kullandığı köşe vuruşunda Akintola ters bir kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına gönderdi ve Beşiktaş, 7-0´lık galibiyetinin ilk golününü atmış oldu. İlerleyen dakikalarda Larin, 4 gol atarak, skordun belirlenmesine önemli katkı sundu.

Beşiktaş, Hatayspor´u 7-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından 'Kimse heveslenmesin' notu bulunan soyunma odasından takımın fotoğrafını paylaştı. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Vodafone Park´ta oynanan maç sonrası açıklamada bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, 'Uzun dönemdir bu kadar farklı bir sonuç almamıştık. Zor geçeceğini düşündüğümüz bir maçtı ama Beşiktaş takımı bugün oynadığı oyun ve azmiyle bulunduğu noktayı ne kadar hak ettiğini, ana sütü gibi helal olarak bu noktada olduğunu göstermiştir. Daha matematiksel olarak bitmiş bir şey yok. Bugün çok büyük avantaj yakaladık bunun farkındayız. Bunu sonuna kadar koruyup şampiyon olmak istiyoruz. Sevincimizi abartmayalım. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanıp bu işi matematiksel olarak garantileyip, sevincimizi hep beraber kutlayalım' değerlendirmesinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Beşiktaş Hatayspor yendi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00